Mega Bloks Mega Růžový kabriolet 80442

Popis produktu

Parametry produktu

Věk od
1 let
Série
CAT
Určení
pro kluky

Parametry produktu

Věk od
1 let
Série
CAT
Určení
pro kluky

Popis produktu

Růžový kabriolet Catie je koncipovaný tak, aby se dal uchytit do malých ručiček. Je vyroben v jasně růžové barvě se šťastnou tvářičkou.Díky otevřené střeše sluníčko krásně prohřeje kabinu. Ideální autíčko pro jízdu ve městě, tunely a k pískovišti. Na zadním sedadle jsou kostky pro stavbu. Základnu pro stavbu tvoří zadní část auta.

Součástí je 1 figurka - holčička Catie. Toto autíčko je kompatibilní se všemi stavebnicemi MB First Builder.

Sada obsahuje 6 ks

Věk: 1-5 let

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Akvaristické potřeby","https://akvaristicke-potreby.heureka.cz/"],["Látky na patchwork","https://latky-na-patchwork.heureka.cz/"],["OSB desky","https://osb-desky.heureka.cz/"],["Masážní pomůcky","https://masazni-pomucky.heureka.cz/"],["Ušní spreje a kapky","https://usni-spreje-a-kapky.heureka.cz/"],["Doutníky Rocky Patel","https://doutniky.heureka.cz/f:11043:5957529/"],["Oběhová čerpadla","https://cerpadla.heureka.cz/f:10905:339279;12312:338447/"],["Jezdecké bundy","https://jezdecke-bundy-a-vesty.heureka.cz/f:23565:21441403/"],["Kurníky s výběhem","https://kurniky.heureka.cz/f:38986:1/"],["Dětské noční lampičky plastové","https://detske-nocni-lampicky.heureka.cz/f:38767:59389088/"]],"Vybrané značky":[["Stavebnice Megabloks Megabloks","https://stavebnice-megabloks.heureka.cz/f:26863:40403229/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat těstoviny?","https://testoviny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-testoviny/"],["Jak vybrat echolot nebo sonar?","https://echoloty-a-sonary.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-echolot-nebo-sonar/"],["Jak vybrat mikrofon?","https://mikrofony.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-mikrofon/"]],"Vybrané produkty":[["BIO-nails Lampa UV/LED 1S s časovačem 48W","https://uv-lampy-na-nehty.heureka.cz/bio-nails-lampa-uv-led-1s-s-casovacem-48w/"],["NOSTALGIC ART pokladnička HONDA red blue white","https://pokladnicky.heureka.cz/nostalgic-art-pokladnicka-honda-red-blue-white/"],["CONNECT IT CFH-4100-BK","https://podlozky-nohy-kancelar.heureka.cz/connect-it-cfh-4100-bk/"],["The Legend of Zelda: Ocarina of Time","https://hry-pro-nintendo-3ds.heureka.cz/the-legend-of-zelda-ocarina-of-time/"],["Wychwood Kýbl na vodu EVA Water Bucket","https://rybarske-tasky-na-krmivo.heureka.cz/wychwood-kybl-na-vodu-eva-water-bucket/"],["Stolní otvírák na konzervy – 52 cm RCTD-4","https://otviraky-na-konzervy.heureka.cz/stolni-otvirak-na-konzervy-52-cm-rctd-4/"],["ASG CZ 75D Compact pevný závěr černá plynová","https://airsoftove-zbrane.heureka.cz/asg-cz-75d-compact-pevny-zaver-cerna-plynova/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}