Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Megabloks
- Děti mají tyto kostky moc rády
- Lehký,barevný,variabilní,
- žadný
Vše jsem už napsala.
- Velké, pevné kostičky, které se hodí do každé ruky.
- Vyšší cena.
Byl to dárek.
očekávali jsme víc..
Autíčko je hezké, kompaktní dobře se drží a výborně jezdí i na koberci. A navíc se dá dobře rozebrat na 3 díly a znovu sestavit, což děti zaujme.
- nákup pro vnuka
- kostky jdou tak akorát zandavat do sebe i od sebe. Stavebnice je navíc interaktivní díky samolepkám. Syn se hned zajímal, co to lepím za tvary a přednostně staví z polepených kostek (1,5 roku)
- Skvělá zábava pro malé stavitele.
Zatím neodzkoušeno - dárek, ale vypadají skvěle.
- Zvířáka se mohou kombinovat. Kostky jsou dostatečně velké a dítě je nemůže spolknout.
- rozvíjí jemnou motoriku dítěte
- Zábavu dítě
- celkova velikost
- počet kostek je slusny
- Velké kostky vhodné pro menší děti
- Nedrží v sobě. Po používání cca půl roku kostky nedrží sestavené v sobě. Když syn něco postaví rozpadá se to v rukách. Kostky jakoby se vychodily a nedrží už vůbec v sobě.
Nedoporučuji
- Krasne barvy kostek
- Prilozeny navod jak postavit zviratka
- Kostky jsme vybrali jako levnejsi variantu lego-duplo, ale jsou pry kompatibilni i se zminovanym legem-duplem
- Kostky jsou dodany v tasticce kterou vyuzivame pri uschove
Samolepky (oci, tvary) nejsou primo na kostkach ale musite sami nalepit. Pro nekoho treba nevyhoda, nas to ve vysledku bavilo.
- Výborná stavebnice! Dcera 2,5 roku si s ní moc vyhraje-nejvíce s panáčkama. Jednoduché rozebírání kostiček (což u všech výrobců stavebnic není). Jsme moc spokojeni.
- Mikey má na zádech automatický naviák.
- Mikeyho ruce by mohly pevněji držet v ramenních kloubech.
- Barevnost pro malé děti.
Obj.na doporučení vnuka,dostane k svátku.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »