Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Megabloks
- kompatibilní s Lego stavebnicemi, stejný princip skládání,
super hračka pro kluky
Co dodat, synek tyhle potvory miluje.
moc se to líbilo synovi.víc nemohu dodat ,je to dárek.
- praktické balení
Dobrá cena , příjemné balení
pro kluka od 1 roku ideální
- velké kostky, barevnost
- vozík využíván i pro převoz jiného "nákladu"
- není plně kompatibilní s jinými velkými kostkami. Respektive velikost ano, ale nedrží pevně na jiných kostkách.
Pro mrňousky dobrý, vozík velice praktický pro úschovu kostek i pro převoz. Celkově doporučuji.
- Syn je z těchto auticek nadšený
Vše ok
- Krásně barevné :-)
Hezká hračka
mega bloks se mi libi jako hračka pro mou vnučku vim že si znim vyhraje
- bylo to přání
věřím, že bude spokojenost
- Skvělý darek pro nejmenší.
- dětem se líbí
- nic mě nenapadá
pěkné zpracování, dobrá cena, děti jsou spokojené
- 1
Vyberete si zboží v klidu z domova.
Mega Bloks First Builders Big Building bag boys 60 ks
Přidáno: 5. listopadu 2015
(naposledy upraveno 5. listopadu 2015)
Zakoupeno v LEGENIO
- Sina
Super hracka
- Kvalitně zpracovaná a udělaná stavebnice do světa Call of Duty
- Je to limitované a sběratelské tak jak udává Mega Bloks
Vybral jsem si produkt už jenom proto že jsem sběratel a líbí se mi věci ze světa Call of Duty a i když celkem dost lidí říká že Mega Bloks je horší LEGO tak to zase až tak úplná pravda není. Tato stavebnice je dobře zpracovaná a libí mi vzhled. Už jenom oživení modelu ze světa Call of duty mi přijde velmi dobré. I když nevím proč se obchody a ani moc pomalu Mega Bloks dává ruce pryč od jmen postav které jsou v daných stavebnicích, ale na obrázku ten plešatý s revolverem je vlastně Hudson z Call of Dudy Black ops , ale to je už bokem. Prostě stavebnice se mi líbí a splnila moje očekávání i to že třeba obrazovky jsou natištěné na kostkách a nejsou tam blbé nálepky.
Doporučuji tohle všem sběratelům co mají rádi svět Call of Duty
- Velký počet kvalitně udělaných zombií ze světa Call of Duty a k tomu ta menší ruina a ten sloup s prasklým vedením. Dobrý nápad to byl
- Je to limitované a sběratelské tak jak udává Mega Bloks
Kvalitně udělané miniatury zombie ze světa Call of Duty , které jsou malované ručně a člověk je musí vidět na vlastní oči aby to porovnal. Na danou krabičku je jich docela dost ( 6 jich je ) a když si vezmu tu cenu za kterou jsem to pořídil tak tahle krabička je velmi výhodná co se týče ceny. A v daném pozadí je poničený plot a téměř vyvrácený sloup vedení a k tomu láva na zemi a to působí dojmem toho apokalyptického prostředí.
Produkt doporučuji pro všechny sběratele a znalce her Call of Duty, protože je to pěkné vidět to hmotné a ve své ruce, než když to běží jenom na obrazovce v počítači a nemůžete si na to sáhnout.
Mega Bloks Call Of Duty zombie bistro
Přidáno: 3. listopadu 2015
(naposledy upraveno 3. listopadu 2015)
Zakoupeno v 4kids.cz
- Je to ze světa Call of Duty
- Pro sběratele a milovníka stavebnic dokonalé
- Replika přímo ze hry z dané mapy
- Je to limitované, protože je to sběratelské jak udává Mega Bloks
Já jsem si to koupil protože jsem sběratel a mám rád svět Call of Duty jelikož jsem velký hráč video her tohoto titulu.
Libí se mi detailní zpracování této stavebnice, která celkem dosti přesná kopie ve hře Call of Duty Black Ops 2. Až na to že ta stavebnice neobsahuje kompletní verzi budovy jako je ve hře, ale to podstatné tam je. Pult, pípy pivo nebo nápoje, převrácené stolky a automat na Speed Colu, která je ve hře fajn. Je to jako takové to bistro jak to v USA bývá. Samotní zombíci jsou pěkně udělaní i když jsem prvotně ohrnoval nos, ale stačí se podívat blíže a vlastně zjistíte že všechny ty figurky jsou ručně malované.
Takže pokud máte rádi svět Call of Duty a víte z kama tohle přesně je. A jestli jste sběratelé, tak produkt jenom doporučuji, protože když se jakoby ta daná věc zhmotní a teď to vidíte jak v té hře ( když zahodíte to že je to z kostiček ) tak je to úžasné. Doslova úžasné.
- hezke provedeni, zatim se nam nepodarilo nic ulomit, velikost pro 2leteho akorat
- kosticky jdou rozkladat trochu ztezka, ale stejne nam dela radost spise slozena
spokojenost, hracka dela radost, zatim se nepovedlo ji poskodit
- Perfektní pro rozvoj dětského myšlení. Možnost dát do pusy jednotlivé díly a dítě je nespolkne.
Perfektní hrčka pro děti od jednoho roku.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »